Kardesim Ticaret İnşaat Tesisat Taahhüt Ltd

Şirket Hakkında
TMC iş güvenlik hırdavat ve inşaat firmamız inşaat sektörünün eskiden beri merkezi olan Karaköy perşembe pazarında piyasanın lideri konumundaki kardeşim ticaret firmasının bir kuruluşudur konusunda sektöre yeni bir Vizyon getirmeyi amaçlayan firmamız gerek kadro yapısı gerek sektördeki tecrübesi ile daimi tedarikçiniz olma yolunda emin adımlarla yürümektedir hedefi koşulsuz müşteri mutluluğu olan firmamız sektördeki her yeniliği anında takip ederek tüm müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
HER TÜRLÜ İNŞAAT MALZEMELERİ PASPAYILAR, BAĞ TELİ, PLYWOOD, TYROD MİLİ, KALIP YAĞI, İZOLASYON MALZEMELERİ, SİKA ÜRÜNLERİ, HIRDAVAT ÇEŞİTLERİ, ÇİVİLER, EL ARABALARI, BETON KOVALARI, KULE VİNÇ EKİPMANLARI, SERAMİKLER, GRANİT ÇEŞİTLERİ, VİTRİFİYE GRUPLARI, ARMATÜR ÇEŞİTLERİ, TESİSAT MALZEMELERİ, DUŞA KABİNLER, HİDRO MASAJ SİSTEMLERİ
İletişim Bilgileri
Firma: Kardesim Ticaret İnşaat Tesisat Taahhüt Ltd
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Mustafa ünder
Adres: persembe pazarı yemeniciler caddesi no:43 34420 karakoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2503599
Faks: (212) - 2555953
Web Sitesi: http://www.tmcisguvenlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kardesim Ticaret İnşaat firma bilgileri. Kardesim Ticaret İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kardesim Ticaret İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kardesim Ticaret İnşaat Tesisat Taahhüt Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.