İhale Yazılım Ve Reklam Hiz. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İhale Yazılım Ve, Ankara ili Uğur Mumcu Cad. 95/12 GOP Çankaya adresinde bulunmaktadır. Firma Bilgisayar » İnternet sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Abdullah Ertan dir.
İhale Yazılım Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiye’nin en gelişmiş ve en kapsamlı ihale takip sistemi olan www.tumihaleler.com ile faaliyet göstermekte olduğunuz alana ait Türkiye kapsamında yapılmakta olan tüm ihaleler, tek sistem altında erişiminize sunulmuştur. Sistem içerisinde dönemsel olarak değişmekle birlikte, ortalama 10.000in üzerinde aktif ihale kaydı bulunmaktadır. Yerel Gazeteler, Ulusal Gazeteler, Resmi Gazete, Kamu İhale Kurumu, İcra Daireleri, Milli Emlak İdaresi gibi 100lerce farklı kaynakta yer alan tüm ihalelere tek bir kaynak üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kapsam dahilinde yer alan ihale türleri; Kamu İhaleleri, İcra İhaleleri, İzale-i Şüyu İhaleleri, Milli Emlak İhaleleri, Gümrük İhaleleri, Kamu Kurumları Satış ve Kiralama İhaleleridir.
Türkiyenin en büyük ihale bankası size aşağıdaki ek hizmetlerle birlikte sunulmaktadır:
Gelişmiş İhale Bankası Sistemi; ihaleleri illere ve sektörlere göre gruplandırır.
Patron Raporu Sistemi; faaliyet gösterdiğiniz alana ait tüm ihaleleri size günlük eposta olarak g
İletişim Bilgileri
Firma: İhale Yazılım Ve Reklam Hiz. Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Abdullah Ertan
Adres: Uğur Mumcu Cad. 95/12 GOP Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4470677
Faks: (312) - 4470655
Web Sitesi: http://www.tumihaleler.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İhale Yazılım Ve firma bilgileri. İhale Yazılım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İhale Yazılım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İhale Yazılım Ve Reklam Hiz. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.