Han Spor

Şirket Hakkında
Dünya çapında markalara hizmet vermiş olan firmamız HAN SPOR, 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk ve uluslararası pazarlara üretim yapmaya devam etmektedir. Hem örme, hem dokuma konfeksiyonu alanında geniş bir ürün çeşitliliğine sahip bulunmaktayız. Bunun için gerekli olan tasarım – modelhane – kesim – dikim- finish departmanları kendi bünyemizdedir. Tüm özel makineler parkurumuzda mevcuttur. Bu yapımızla yeni müşterilere ulaşmak ve onlarla birlikte, uzun yıllara dayanan çalışmalar yapmak hedefindeyiz.
Aylık olmak üzere 40.000 adet örme, 30.000 adet dokuma ürün kapasitemiz var. Örme ve dokuma konfeksiyon üretimini bir arada yapabildiğimiz için her iki alanda da kapasite oluşturabilmekteyiz.
Başta örme grubu olmak üzere; deniz şortu, bermuda, pantolon, mont, kaban, gömlek, yağmurluk, rüzgarlık, eşofman tk. gibi ürünleri kapsayan dokuma grubu dahil geniş bir alanda üretim yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Başta örme grubu olmak üzere;t-shirt, s-shirt, polar deniz şortu, bermuda, pantolon, mont, kaban, gömlek, yağmurluk, rüzgarlık, eşofman tk. gibi ürünleri kapsayan dokuma grubu dahil geniş bir alanda üretim yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Han Spor
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Özlem Demirtaş
Adres: Cebealibey Sok.No:10 Topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4815858
Faks: (212) - 4815859
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Han Spor firma bilgileri. Han Spor adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Han Spor ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Han Spor firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.