Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı

Şirket Hakkında
Kaliteyi en iyi sekilde sunma arayışımız evvelki yıllarda olduğu gibi ilerleyen yıllarda da devam edecektir.
Ürün çeşitliliği ve tasarım alanlarındaki her yeniliği yakından takip ederek siz değerli müşterilerimizin beğenilerini alabilmek adına çoraplarımıza uyarlamaktayız. Müşterilerimizin her türlü imkanlarla alabilecekleri en iyi kaliteyi elde etmek amacı ile sürekli olarak kalite güvence sistemimizi geliştireceğiz.

Son model Makinalarımızla Sürekli üretim takibimiz, Kendi bünyemizde barındırdığımız konfeksiyon sayesinde titiz bir çalışma meydana gelmesi için elimizden gelen imkanları seferber ederek, Külotlu Çoraplarımızın imalat başından sonuna kadar aşama aşama müşteri şikayetlerini en aza indirmek hedefiyle sıkı takibimizle kalite ve estetiği bir arada sunmak için elimizden gelenin en iyisini başarmak için uğraşıyoruz.
Ürünlerimizde müşterilerimizin sunacakları yeni teklifler ile her türlü fikir ve düşünceye açık olacağız. Önceki yıllarda elde ettiğimiz başarılarımızı daha farklı stillerle önümüzdeki yıllara taşıyabilmek adına yatırımlar yapacak ve sizlere alıştığınız kaliteyi en iyi şekillerde sunmaya devam edeceğiz.
Tüm bunları sunmaya hazırlanırken çoraplarımızdaki yaratıcılık ana hedefimiz olacaktır.
Admire Külotlu Çoraplarını çocukların tek tercihi olarak siz değerli müşterilerimize gelişimini sürdürerek ulaştırmaya devam edeceğiz.
Genel olarak;
GÜZELGÖZ ÇORAP TEKSTİL VE LTD.ŞTİ. olarak ayağınızdaki kaliteyi oluşturmayı hedefliyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: mustafa guzelgoz
Adres: gumussuyu cad.karaarslan ıs merkezı kat 2 no 46-47-49 topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4812314
Faks: (212) - 5192003
Web Sitesi: http://www.guzelgozcorap.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı firma bilgileri. Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Guzelgoz Corap San.tıc.ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.