Emit Tekstil

Şirket Hakkında
www.emittekstil.com
www.ditustand.com
Emit Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
EMİT TEKSTİL 1998 yılında tekstil alanında faaliyete başlamıştır. Tekstil alanında çeşitli etüd çalşmaları yaparak triko ve t-shirt üretimi ve pazarlamasında uzmanlaşmayı kendisine hedef edinmiştir.üretimini ileri seviyede teknolojiyi kullanan ümraniye deki fabrikasında yapan EMİT TEKSTİL pazarlama ve satışı ise Laleli deki iki mağazasında gerçekleştirmektedir. pazarda farklılaşmayı ürününün kalitesi ile gerçekleştirmeyi hedef edinen EMİT TEKSTİL dünyanın dört bir yanına yaptığı ticareti ile Türkiye ekonomisine destek olmayı devam ettirecektir.
İletişim Bilgileri
Firma: Emit Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: ali vural
Adres: nişanca mh. daltaban yokuşu no8/2 beyazıt /ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5180772
Faks: (212) - 5180772
Web Sitesi: http://www.emittekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emit Tekstil firma bilgileri. Emit Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emit Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emit Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.