Cargoagent

Şirket Hakkında
www.nakliyeborsasi.net yük ve taşımacılık borsası;

Yük ve Taşımacılık borsası her gün yurt içi ve yurt dışı sayısız yeni tekliflerin paylaşıldığı bir internet platforumudur.Nakliyeborsasi.net kullanıcıları hergün sayısız yük ilanlarına ve boş nakliyat araçlarına ulaşırlar. Bu sayede yük boşatltımından sonra boş dönen araçların yukarı çıkan maliyetlerini dönüş yükü bularak enaza indirgeyebilirler.Nakliyeborsasi.net nakliyat firmaları için sınırsız bir kaynaktır, yeni yük siparişlerine ve boşaltım sonrası boş dönüşlere expres yük siparişlerine olanak verir.Borsa zaman ve malityet tasarrufu sağlar ayrıca Nakliyeborsasi.net kullanıcılarımıza sununlan bu geniş kontaklar sayesinde hızlı bir şekilde firmalarin gelişmelerine şansı verir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cargoagent
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Gokhan
Adres: sofia
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Bulgaria
Telefon: (002) - 9586478
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.nakliyeborsasi.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cargoagent firma bilgileri. Cargoagent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cargoagent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cargoagent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.